АРЕСТОВИЧ: пуцін сам хоче закінчити війну – є кілька ознак (ВІДЕО)

Чотири хвилини позитиву

Пуцін намагатиметься завершити гарячу фазу війни мирною угодою ще до того, як Україна отримає важке озброєння від союзників. Одночасно, йому необхідно здобути хоч якусь перемогу, аби сісти з нами за стіл переговорів.

Таку думку в ефірі телеканалу «Україна 24» висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

На уточнююче питання ведучого Євгена Кисельова, чи відмовиться Путін від маніакальної ідеї захопити всю Україну, Арестович відповів, що це з самого початку було нереальне завдання, яке могло бути поставлене російським керівництвом.

За словами Арестовича,

Путін не може захопити всю Україну. Наступ російської армії на українській території одразу на всіх напрямках з самого початку здавалося дивним.

 

Таке завдання могли поставити лише люди з фантазією, відірваною від реальності, що є однією з ознак авторитарних режимів – втрата зв'язку з реальністю та зворотним зв'язком.

Чотири хвилини позитиву

Крім того, Арестович зауважив:

«У нас є Пєсков (Ред. прес-секретар президента РФ), який мав чудове інтерв'ю, в якому він сказав наступне – на жаль у РФ є значні втрати і РФ хоче закінчити цю війну.

 

Перед тим Матвієнко казала, що вони хочуть закінчити цю війну.

 

Перед цим багато високопоставлених російських чиновників говорило, що вони хочуть закінчити цю війну, тому що поєднання поразок на полі бою та санкцій, які ламають хребет їхньої економіки, ставить питання соціально-політичного становища всередині самої Російської Федерації», – зазначив Арестович.

Епізод інтерв'ю Пєскова, про який згадує Арестович

Він додав, що коли 4 березня Рада Федерації не оголосила загальної мобілізації, стало зрозуміло, що Росія стратегічно програла. Коли ж росіяни оголосили, що не хотіли штурмувати Київ, а лише відволікали українські війська від головної мети – допомогти так званим «ЛНР» та «ДНР»,то

«Стало зрозуміло, що вони (Ред. росіяни) програли на 6 оперативних напрямках.

 

Тому зараз завдання в Росії стоїть одне – щоб Путін приїхав на переговори з Зеленським хоч би з якоюсь сильною позицією, а для цього їм треба хоч щось взяти – Маріуполь чи створити хоч якусь загрозу, бо Путін не може приїхати з тотальною поразкою», – резюмував Арестович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень