Арестович нагнітає: «Ми не втримаємо Авдіївку, і для всіх це буде ШОК» (ВІДЕО)

Вихід каже – один: змінювати систему

Олексій Арестович, як виглядає, уже довший час перебуває десь за кордоном. Вірогідно, що в Польщі, звідки він і виходить в ефір до різних блогерів, зокрема, й до своєї студії у Києві, де з ним типово говорять Фельдман і Романенко.

При цьому, впадає у вічі, що екс-радник Офісу Президента, починає все більше нагнітати та «запливати за буйки», вочевидь, в очікуванні швидких виборів, ідею яких він теж натхненно просуває в усіх своїх ефірах.

Нині ж він пророкує здачу Авдіївки, намагаючись перетворити це мало не на привід для якогось глобального перевороту у свідомості українців.

Незаперечним символом майбутньої поразки став для Арестовича прапор РФ, що його хтось із росіян встановив на терикон під прикриттям ночі:

- Если мы потеряем Авдеевку, то возникает вопрос: как так получается, что по одному сценарию мы потеряли пятый город подряд?

 

Он прост: мы не готовим мощные оборонные рубежи, противник концентрирует силы на определённом направлении и начинает наступление, мы радуемся потерям противника, потом начинаем перебрасывать туда дополнительные силы, накачиваем медийно ситуацию, делаем город символом сопротивления, а когда с военной точки зрения удерживать занятые рубежи становится невыгодно – за счёт героизма военных, их крови и жизней продолжаем удерживаем город-символ.

 

В итоге – теряем город, людей и технику, просаживаемся морально, упускаем возможность накапливать дополнительные резервы, добавляем аргументов сторонникам Путина на Западе.

Так Арестович пише вже постфактум. Однак в ефірі його фрази звучать більш зверхньо і менш продумано.

Щоб скласти власну думку, натисніть плей:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень