«Нічого ще не скінчилося», - Гіркін та Арестович не вірять у домовленості Путіна з Пригожиним (ФОТО)

Що буде далі на думку різних експертів

Дивний військовий переворот Пригожина, весь його «Марш Справедливості» на Москву, який закінчився буквально за кілька кілометрів від столиці РФ, викликає чимало запитань.

Приміром, Олексій Арестович вчора прямо заявив у Фейгіна, що самим фактом своїх дій Пригожин фундаментально підірвав авторитет Путіна і тепер це повинно отримати якісь наслідки: або відставка Путіна, або смерть Пригожина.

«Так просто воно все не розсмокчеться: сама російська державність отримала такого удару, від якого вона вже не оправиться у будь-якому випадку».

Тим часом Гіркін-Стрєлков у своєму ТГ-каналі обурюється, що Пригожин збив шість вертольотів і не буде ніяк покараний.:

«Не верю ни в какие «договоренности». Надеюсь ошибиться. Как единственный вариант — Пригожину объяснили, что прямо прямо сейчас в мокрое место лично его разорят.

 

Шесть сбитых боевых вертолетов (в том числе два самых ценных вертолета РЭБ, вообще не вооруженных) и один самолет  РЭР (с экипажем) — за это «амнистия», да... Надеюсь — хотя бы на этом примере наша армия (и именно воздушно -космические силы) навсегда запомнят «создателя марша справедливости». Но, думаю, ничего еще не кончилось».

Пригожин виїжджає із Ростова вчора ближче до півночі: його чекає Білорусь

Нагадаємо, що вчора на арені з’явився ще й Олександр Лукашенко.

Бацька, ніби, став, «гарантом домовленостей» так, що Пригожин та його ПВК «Вагнер» тепер, як можна зрозуміти, переїдуть до Білорусі, а звідти вже – до Африки.

Однак, як пише «Генерал СВР»:

- Никаких переговоров Лукашенко весь день не вел. Он вступил в переговорный процесс два с половиной часа назад по просьбе силовой части российского руководства. Есть решение выдавить Пригожина из страны, и расправиться с бойцами ЧВК Вагнера с течением времени в индивидуальном порядке. Что касается Пригожина, то вопрос с его ликвидацией решен, вне зависимости, где это произойдёт: в России или вне её пределов. Пригожин действительно глуп, никто через совсем небольшое время и не вспомнит о «гарантиях», данных ему Лукашенко и Патрушеым. Цирк ещё не закончен, но клоунов уже не жалко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень