Апокаліпсис повертається: українка показала, що насправді відбувається на курортах Туреччини (ФОТО/ВІДЕО)

«Цьогорічна Туреччина залишить незабутні враження»

Щонайменше три людини загинули, понад 100 були поранені внаслідок десятків лісових пожеж на південному узбережжі Туреччини. Найбільша концентрація пожеж спостерігається вздовж Середземного моря на схід від Анталії, району з численними готелями та курортами.

Щоправда, міністр сільського та лісового господарства Туреччини Бекір Пакдемірлі заявив, що загрози для курортів немає. Але туристка Олеся Павлінська назвала те, що відбувається апокаліпсисом і показала на своєму Facebook фото з місця пожеж.

Вона опублікувала фото з міста Мармарис, що на Егейському узбережжі. Українка показала, як горить дорога в аеропорт, по якій їй належить їхати.

На жаль, у нас ситуація знову погіршилася, вогонь перекинувся і палає дорога на Мармарис, а по ній нам їхати через півтори години в аеропорт, - написала Олеся.

Трохи пізніше вона розповіла, що в аеропорт її сім'ю повезуть на катері, через те, що дорога в диму.

Все добре, нас все ж вирішили везти катером. Дороги в диму. Так в аеропорт я ще не їздила. Прощай, гостинний Ічмелер! Ми обов'язково повернемося! І дуже співчуваю Туреччині, - написала українка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень