«Аншлаг» у «Рівнегазі» був. Але панікувати не треба (ФОТО)

У приватному акціонерному товаристві заспокоїли

Кілометрові черги у «Рівнегазі» - традиційна для цієї пори ситуація. Ще у понеділок, 2 грудня, у соціальній мережі Фейсбук рівнянин Юрій Клекотка поширив інформацію про черги в центрі обслуговування клієнтів «Рівнегазу», що на вулиці Грушевського.

Чоловік прийшов, аби переукласти договір, але так і не дочекався своєї черги.

У соціальних мережах користувачі припустили, що так панікують рівняни через зростання ціни на газ або через відсутність субсидій.

Останнє питання, як зазначила речниця «Рівнегазу» Ольга Зайчук, не стосується «Рівнегазу». А от щодо черг – пояснила:
 

- Це нормально, бо з першого по п’яте число кожного місяця у нас спостерігається наплив клієнтів, в ЦОКах та збуті. Черги виникають, оскільки люди хочуть звірити показники, подають показники лічильників, бо щось платили, а щось ні, тобто з’ясовують ситуацію по своїх рахунках.
 

У «Рівнегазі» зазначають, що не всі абоненти вносять показники лічильника онлайн. Більшість людей, а здебільшого це пенсіонери, приходять у центри обслуговування клієнтів особисто.

Так, лише за минулий місяць ЦОК встиг прийняти понад 10 тисяч клієнтів.

Зауважимо, що з більшістю підприємств, які надають комунальні послуги, переукласти договори можна у ЦНАПі. Але там досі немає представника «Рівнегазу».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень