Алею біля рівненської «Нетканки» власноруч озеленило її керівництво (ФОТО)

Це зробили співзасновник фабрики Богдан Гапяк зі своєю онукою Міланкою та генеральний директор Василь Мосійчук

Співзасновник фабрики Богдан Гапяк зі своєю внучкою Міланкою тримають тую, а генеральний директор Василь Мосійчук закидує коріння землею

На рівненській Фабриці нетканих матеріалів чепуряться до Великодня. Керівництво фабрики висадило молоді туї поруч із фонтаном. Власноруч це зробили  співзасновник фабрики Богдан Гапяк зі своєю онучкою Міланкою та генеральний директор Василь Мосійчук. 

Дерева хотіли висадити ще 20 березня під час всеукраїнської акції, однак її скасували через карантин. Утім це не стало на заваді планам з озеленення, говорить Богдан Гапяк:

Я насправді планував на 20 березня, коли мала бути всеукраїнська акція з висадження мільйона дерев. Та COVID-19 завадив.

Співзасновник Рівненської фабрики нетканих матеріалів Богдан Гапяк і генеральний директор підприємства Василь Мосійчук.

Висадили 5 туй, але це ще не фініш. Збираємося їх висаджувати й далі. Ми також запустили перед великодніми святами фонтан.

Фонтан біля "Нетканки".

Садити дерева та озеленювати місто мають й інші рівняни, закликає Богдан Гапяк. Серед інших заходів до Великодня підприємець і міський депутат також планує подарувати кілька десятків пасок людям із низьким достатком. Паски виготовлять на його підприємстві.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень