Рівненська фабрика нетканих матеріалів почала виготовляти екосумки (+ЦІНИ)

Щоб спробувати новий підхід до реалізації матеріалу, який виготовляє

А виготовляє фабрика геотекстиль для капремонту і будівництва доріг та для ландшафтного дизайну. Цього року геотекстилю на дороги у підприємства багато не замовили, тож з нього вирішили спробувати пошити екосумки.

Власник фабрики нетканих матеріалів, депутат міськради Богдан Гапяк розповів:

Звідки виникла ідея? Кругом у світі, і в Україні, і в нашому місті починають боротися з поліетиленовими пакетами. Це річ, яка засмічує землю і дуже повільно розкладається, тобто завдає шкоди навколишньому середовищу.

 

Ми спочатку спробували для себе як рекламу геоекстилю виготовити рекламні сумки з логотипом свого підприємства, навіть двох: фабрики і БК "Пульсар". Такий товар зацікавив багатьох людей.

Після цього, за словами Богдана Гапяка, сумки, як спонсорську допомогу,  виготовляли для конкурсу «Пузата мама», для різних фірм та установ: обласної філармонії і навіть для компанії «Кока-кола». Тоді й задумалися: а чому б не спробувати розкрутити бізнес з виготовлення екосумок. 

Богдан Гапяк обіцяє:

Якщо побачимо, що сумки добре будуть продаватися, налагодимо постійне виробництво.

Нині придбати екосумки від нетканки можна у  магазині «Сніжок» у приміщенні фабрики на вулиці Фабричній, 2 (І поверх, крайня права сторона).

Їхня вартість  залежить від щільності матеріалу, наявності чи відсутності логотипу, вишивки, їхнього розміру тощо. І коливається від 80 до 130 грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень