Активісти з 12 областей готуватимуться у Колоденці до Всесвітнього прибирання

Біля Рівного сьогодні проходить ЕКО ДЕНЬ

З 8 до 9 години у селі Колоденка в рамках Першого всеукраїнського табору екологічних лідерів «Let’s do it Ukraine Summer Camp 2019» пройде захід під назвою «Eco Day».

Його формат передбачає екологічний квест з елементами плогінгу та сортуванням сміття, інформаційно-просвітницьку кампанію в локальній громаді.

Плогігнг - новий рух серед еко-активістів та фізично активних людей. Концепт: замість пробіжки засміченими вулицями, бігуни беруть із собою пакет та під час заняття прибирають узбіччя.

За даними фітнес додатку Lifesum, що допомагає відстежувати спалені калорії, таке заняття набагато ефективніше, ніж простий біг.

Фото з тематичного матеріалу на сайті "Еспресо"

Оскільки плогінг вимагає активних рухів руками (для збору сміття та тримання пакету) за півгодини людина може спалити у середньому 288 калорій. До порівняння, за той же час пробіжка допоможе позбутись 235 калорій.

Термін складається зі шведського plocka upp, тобто підбирати, та англійського jogging - біг підтюпцем.

У заході, що пройде e Колоденці, візьмуть участь представники молодіжних громадських організацій з 12 областей України.

Мета заходу - анонсувати підготовку до Всесвітнього прибирання, яке заплановано на 21 вересня, продемонструвати нові сучасні методи взаємодії з громадою при вирішенні локальних проблем, популяризувати екологічний спосіб життя та формування екологічної свідомості.

Організатор: громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it, Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту, обласного управління у справах молоді та спорту та компанії PEPSICO Україна.

Місце збору (старт) 6 липня о 8:00, готельно-ресторанний комплекс «Айвенго», с.Колоденка, вул. Зелена 53.

Довідково: Let’s do it, Ukraine – громадська організація, яка реалізовує 12 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, об’єднує понад 1 млн. учасників.

Організація є частиною міжнародного руху Let’s Do It! World, який об’єднав вже 113 країн та близько 17 млн. учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень