14 мільйонів гривень. Які природоохоронні заходи готова профінансувати Рівненщина

У разі погодження переліку пропонованих видатків

Рівненська обласна рада оприлюднила проект витрат на 2019 рік з обласного природоохоронного фонду.

Попередньо, цей проект видатків погодили депутати профільних комісій обласної ради:  з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи; з питань бюджету, фінансів та податків.  

 Загалом на реалізацію природоохоронних заходів в бюджеті передбачено 13 767,53 тис.грн.

Розділити їх пропонують таким чином:

  • 2 мільйони 777 тисяч гривень  планується виділити Горбаківській сільській раді Гощанського району на будівництво самопливного колектора, каналізаційної насосної станції і напірного колектора через р. Горинь;
  • 2 ,5 мільйони гривень  передбачили  для «Урвенського психоневрологічного інтернату» на будівництво очисних споруд;
  • 2 мільйони гривень  для «Здолбунівводоканал» - на будівництво ліній водовідведення в одному з житлових масивів Здолбунова;
  • 1, 9 мільйонів гривень - на реконструкцію компактної установки очисних споруд у м. Корець;
  • 1,25 мільйонів гривень  передбачено виділити Шубківській сільській раді Рівненського району на будівництво станції очищення господарсько-побутових вод в с. Шубків;
  • 1,09 мільйонів гривень  на реконструкцію каналізаційної насосної станції №2 в м. Острог ;
  •  1 мільйон гривень передбачено виділити на реконструкцію напірного колектора у м. Березне довжиною 1200 м;
  • 210,8 тис.грн. передбачили водопостачальному підприємству смт Володимирець на відновлення якості стічних вод.
  • 433 тис.грн. передбачено департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на виконання низки заходів. З них 195 тис.грн. - на розробку проектів землеустрою з організації та встановлення меж природно-заповідного фонду Рівненської області , 198 тис.грн. планується виділити на проведення семінару з питань збереження природно-заповідного фонду України та пропаганди охорони довкілля, 40 тис.грн. передбачено на видання книги «Довкілля Рівненщини за 2018 рік».
  • 500 тис.грн. відповідно до переліку передбачено НУВНП на дослідження з відновлення і підтримки сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану в.Горинь (в межах області) – 180 тис.грн., а також на роботи  з відновлення та підтримки сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану верхів’я р. Устя до с.Новомильськ Рівненської області – 320 тис.грн.

Через один місяць з моменту оприлюднення перелік даних природоохоронних заходів, які передбачають фінансування з природоохоронного фонду, своїм підписом має затвердити голова обласної ради Олександр Данильчук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: екологія
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень