Аеробалістичні ракети були зовсім близько: Відомі наслідки повітряних тривог на Рівненщині

Зараз лунає знову тривога

Ворог знову атакував міста України ракетами. Близько 10-ї ранку на Рівненщині і по Україні загалом оголосили повітряну тривогу. Сигнал небезпеки оголосили через зліт винищувачів Міг-31 і пуски Кинжалів.

Повітряні сили України повідомляли про ракети, курсом на Житомир, Київ, Старокостянтинів та Коломию. Усі ракети тримали курс на захід.

У різних точках атакованих населених пунктів чули вибухи. Інформації про роботу сил ППО на Рівненщині немає.

 

Але відомо, що ворог вразив Хмельниччину.  

Винищувачі відпрацьовували свої завдання і йшли на посадку. Згодом знову злітали.  Загалом станом до 11:45 повітряну тривогу оголосили втретє.

Також є інформація, що сьогодні вночі зафіксували черговий проліт ударного безпілотного апарату на критично низькій висоті недалеко від промислового майданчику Рівненської АЕС. Про це повідомив «Енергоатом».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень