А ваші пластикові вікна енергоефективні?

Ще декілька років тому люди практично не задумувались над тим, які вікна вони встановлюють. Головне – замінити старі на нові, дерев’яні на пластикові. Та часи, коли долар був по вісім, минули. Ми затягнули паски і задумались про економію, раціональне використання ресурсів та енергоефективність.

Нам відкрились очі, на здавалося б, очевидні речі: холодно в хаті - більше обігріваємо і більше, відповідно, за це платимо. Ми стали помічати кожну «несанкціоновану» дірку, в яку «вилітає» це дороге тепло. Однією з них стали вікна. В одних вони старі дерев’яні і просто потребують заміни, а в інших - пластикові, але і з ними щось не те.     

Виявляється, коли їх обирали, то ключовим критерієм була естетика, а не енергоефективність. І відповідно маємо: тонкий склопакет, при контрастах температури (ззовні холодно, в домі – тепло) вікна «плачуть», на відкосах – грибок і так далі. Але не поспішайте їх викидати.

Цю помилку можна виправити. Перший варіант простіший, але затратніший. Щоб було як треба, згідно з нормами і канонами енергоефективності, доведеться встановити нове п’ятикамерне з двокамерним енергозберігаючим склопакетом вікно. Можете взяти Rehau Ecosol-Design 70.

Якщо хочете зекономити, тоді – другий варіант. Зверніться до фахівців, які у вашому вікні здійснять заміну і встановлять двокамерні енергоефективні склопакети. Доведеться лише додатково замінити штапики. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень