Жителі вулиці Макарова не хочуть платити втридорога

На засідання сесії Рівнеради прийшли мешканці вулиць Макарова та Пржевальського. На сесії розглядалося питання про передачу ділянок кооперативу в приватну власність. Адже після підняття Кабміном ціни оренди в 30 разів, жителям стали невигідні їхні власні ділянки

Рішення було включене в пакет з частиною земельних питань і в результаті було відхилене. Що й викликало хвилю обурення в жителів мікрорайону, які впевнені - всі необхідні умови для підтримки передачі вони виконали:

Мною виконані всі до єдиного пункти в трьохсторонньому  договорі, який був складений. Пройшли таке чистилище через земельні комісії. Які підстави моральні і юридичні відмовляти?

Депутати ж  головними причинами того, що не підтримали рішення, назвали те, що земельні ділянки в мікрорайоні були розподілені неправильно. Також були прохання створити комісію для розгляду цього питання. Проте, міський голова Володимир Хомко таку ситуацію не схвалює і людям співчуває:

Депутатів змусити ніхто не може. Як приймуть рішення, так і голосують. Комісія? Хай створюють комісію. Є зловживання? Хай карають винних. Якщо не так розподілено, то хай шукають, хто в 2004 році в цьому ж залі давав цю землю. Тих депутатів вже не знайдеш. Але цю ситуацію треба вирішувати, бо люди ображаються. І ображаються законно абсолютно.

Очевидно, що конфлікт ще не вичерпаний. Що буде з ділянками рівнян – стане відомо згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень