Україні доведеться заплатити ціну за мир: астролог дав новий прогноз щодо закінчення війни

За його словами, Росія буде готова сісти за стіл переговорів

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні й жовтні 2024 року зможе здобути важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів. Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій.

Про це він розповів в ефірі YouTube-каналу «Мій світ».

За словами астролога, кінець вересня і початок жовтня для України стане найкращим часом для перемоги – цей період буде навіть сильнішим, ніж той, що був у квітні минулого року.

- Вікно можливостей для України відкриється у вересні та на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо Росія буде готова її зупинити.

 

Це вам вирішувати, тому що вага помилки та продовження війни дуже велика, а після цього знову буде такий в'язкий стан. Ось у ці півтора місяця – вересень-жовтень і, можливо, ще листопад – можна завершувати війну, - зазначив астролог.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень