"Готуйтеся, це буде 100%": мольфар розповів, що чекає Україну на Новий рік 2024

Він закликав українців не ігнорувати повітряні тривоги

Відомий мольфар і таролог Макс Гордєєв в інтерв'ю Главреду розповів, що окупанти зібралися влаштувати в Україні на Новий рік та Різдво.

- Готуйтеся до прильотів, готуйтеся до «Шахедів», готуйтеся до ранкових незрозумілих вибухів, готуйтеся, шановні. Однозначно. Особливо на Різдво та Новий рік.

 

Вони дуже люблять бомбити в Новий рік, люблять і будуть бомбити на Різдво, це буде 100%, - сказав Гордєєв.

Гордєєв додав, що в окупантів зараз є і «Шахеди», і ракети, вони зараз накопичують їх.

- Я про це багато разів говорив ще влітку. Вони все це накопичують, щоб влаштувати нам веселі вихідні і канікули зимові.

 

Я дуже прошу, не ігноруйте повітряні тривоги, по всіх областях. Це не стосується жодної однієї області. Це стосується всіх, навіть Захід України. Готуйтеся, - додав мольфар.

 

Якою буде зима в Україні? 

 

- Зима у нас вже краще, ніж попередня. Саме в цей період у нас були блекаути. Нас люблять лякати, але з приводу блекаутів – розслабтеся. Єдине, про що нам потрібно хвилюватися – це про прильоти.

 

Буде важкувато. Будуть періоди, коли, наприклад, тиждень нічого не буде, але і будуть періоди з 5-6 тривогами. Ці Прильоти деяким нагадають, що в країні йде війна, - додав він. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень