«Кощій Безсмертний має штаб екстрасенсів»: мольфарка розповіла про смерть Путіна і що його може вразити

У нього потужний захист

Відома в Україні Магдалена Мочіовскі зроюила прогноз щодо смерті кремлівського диктатора путіна. Вона каже, що на нього працюють штатні екстрасенси, які підтримують тіло диктатора енергетично у відносній безпеці.

Варто перестати надіятися

Українці мають перестати сподіватися на смерть диктатора Путіна і надіятися, що після цього війна закінчиться, каже Магдалена Мочіовскі.

Вона нагадала, що Путін, за різними прогнозами, мав померти до кінця 2023 року. Проте цього не сталося. Зокрема, через те, що на нього, за словами мольфарки, працюють штатні екстрасенси. Вони, на думку Мочіовскі, підтримують тіло диктатора енергетично.

- Крім підтримки в енергетичному плані, у кремлівського диктатора цілі генетичні лабораторії та інші медичні підрозділи, які працюють на його здоров'я. За майже 25 років він зібрав багатьох найкращих лікарів світу. Але взагалі смерть Путіна зараз мало що змінить, – вважає мольфарка.

Магдалена Мочіовські

Мочіовскі стверджує, що у Путіна є кілька двійників. Саме тому очільник Кремля буде таким собі Кощієм Безсмертним, оскільки це вигідно його адміністрації.

- Справжній може померти, але про це ще довго ніхто не дізнається, – підсумувала мольфарка.

Причиною смерті справжнього путіна швидше за все стане онкозахворювання, а от його двійникам загрожує фізичне знищення — вбивство. Це зроблять поплічники того, хто прийде до влади після путіна.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу й натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень