Як зварити яйця без плити: 2 простих варіанти, які стануть у пригоді під час блекауту

Краще знати такі хитрощі

Фото ілюстративне. Реально варені яйця будуть продавати в Україні: очищеними і, очевидно, в воді. Говорять про чималі відерця 3,3 л.

Курячі яйця – недорогий і корисний продукт, який завжди виручає, коли немає приготованої їжі. Через війну українці вже давно знають, що таке блекаут і хитрощі приготування їжі без газу та електроенергії.

Однак, як легко зварити яйця без благ цивілізації - мало хто знає!

Зварити яйця можна просто окропом. Нагріти воду можна виробами за типом окопних свічок, аби придбати спеціальні туристичні пакети. Або навіть нагріти воду на вулиці на вогнищі і принести окріп у термосі додому.

Варіант №1

Добре, якщо під рукою у вас є термос. Просто поміщаємо кілька яєць у термос, заливаємо їх там окропом і щільно закриваємо термос. Якщо ви хочете отримати круто зварені яйця, то чим довше вони пролежать у термосі, тим смачнішими будуть. А якщо ваша мета - яйця некруто, тоді за часом вам доведеться постежити. У цьому випадку тримати їх у термосі потрібно не більше 4-5 хвилин.

Варіант №2

Помістіть яйце в келих або кухоль, залийте його там окропом і накрийте зверху будь-якою кришкою. Якщо кришки ніякої немає, можна використовувати все, що завгодно. Головне, щоб вода в кухлі якомога довше тримала температуру. Щойно вода в келиху охолоне, ваше яйце готове. Можете його їсти. Як бачите, нічого складного немає. Візьміть собі цей спосіб на замітку.

Джерело: Ukr.Media  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень