Мессіас закосплеїв легендарне святкування Тотті у матчі з «Ромою»

Чи подобається стежити за футболом? Любиш робити ставки на спорт?

Футбольний світ багатий на цікаві та знакові події, які згодом обговорюються тижнями, місяцями, роками та навіть десятиліттями. І пов'язано це буває з різними речами – наприклад, неймовірними перемогами, незаслуженими поразками, суддівськими рішеннями, гарними голами, а також вчинками футболістів, суддів та вболівальників.

Нещодавно в матчі італійської Серії А між «Дженоа» та «Ромою» один із м'ячів був відсвяткований форвардом генуезців Жуніором Месіасом у стилі легенди «Роми» Франческо Тотті, що навело галасу в пресі.

Поговоримо у цій статті про цей інцидент, а також розповімо про те, які перспективи у команд у турнірі поточного сезону та що пропонує https://molody.kiev.ua/ для ставок на ігри Серії А.

Шикарний жест імператора

Франческо Тотті, легендарний нападник римської «Роми» та збірної Італії, під кінець своєї кар'єри вигадав новий обряд святкування забитих м'ячів. «Король Риму» після голу одного разу підбіг до лави запасних, взяв у руки смартфон і зробив селфі на тлі трибун. Це виглядало настільки незвично, цікаво і круто, що придумати більш симпатичного святкування на той час було майже нереально – необхідно було виявити дуже «буйну» фантазію.

Екс-нападник «Мілана» і нині форвард «Дженоа» Жуніор Месіас, який змінив клуб цього сезону, дебютував за нову команду в кубковій грі проти «Роми». І його дебют вийшов більш ніж яскравим: по-перше, «Дженоа» вигравали у римлян із рахунком 3:1; по-друге, Месіас вийшов на поле на 76-й хвилині й лише через 5 хвилин забив останній м'яч у цій зустрічі. Жуніор не став зволікати після голу - він одразу дістав телефон і зробив селфі. І найпікантніше в цій ситуації – Франческо Тотті теж був у цей момент на трибунах, спостерігаючи й за своїм фірмовим жестом, і за поразкою улюбленого клубу.

Статистика Месіаса у «Дженоа»

До речі, подвиги Жуніора в генуезькому колективі поки що тільки починаються, і важко сказати, як піде кар'єра бразильця. На передсезонні Месіас отримав травму (ще будучи гравцем «Мілана»), після чого вирушив до «Дженоа». Через травму початок сезону бразильський форвард пропустив, і дебютувати вдалося лише у тому самому матчі проти «Роми». Далі Жуніор зіграв у поєдинку проти «Удінезе», вийшовши на заміну лише на 13 хвилин. І відразу ж після цього Месіас знову зліг із травмою і поки що на полі не з'являється.

Месіасу 32 роки, але у своїй професійній кар'єрі бразилець провів не так багато ігор. Почав він у скромному італійському «Гоццано», після сезону з 4 голами він потрапив у «Кротоні», де відіграв 2 роки. За цей час Жуніор зіграв у 70 зустрічах та забив 15 голів. Наступна зупинка – «Мілан», де Месіас був не на перших ролях, але певну користь команді давав: 2 сезони, 51 матч та 10 забитих м'ячів. У «Дженоа» ж лише 28 зіграних хвилин та 1 гол.

На цю зустріч і багато інших матчів Серії А можна робити ставки у 1win БК. Для цього необхідно:

  • Відкрити 1win офіційний сайт;
  • Пройти реєстрацію онлайн;
  • Поповнити рахунок та отримати бонус на депозит;
  • Вибрати турнір Серія А у футболі, знайти потрібний матч та поставити реальні гроші.

Перспективи «Дженоа» та «Роми» у Серії А 2023/2024

Генуезці поки що перебувають у небезпечній ситуації. «Дженоа» хоч і розташовується на 14-му місці, але від зони вильоту команду відокремлює лише 3 очки. Складно припустити, наскільки добре генуезці проведуть частину сезону, але явних передумов до того, що клуб покине елітний італійський дивізіон, поки немає. Напевно, команді вдасться залишитися на плаву і завершити сезон у середняках ліги, без запеклої боротьби за виживання. Все-таки, склад «Дженоа» кращий, ніж у клубів, які перебувають у підвалі турнірної таблиці та біля нього. На 1 вин коефіцієнти на виліт «Дженоа» дуже високі.

«Рома» ж із сезону в сезон грає так, що спрогнозувати хід команди Моурінью неможливо. То римляни всерйоз виборюють високі місця, то бовтаються у середині таблиці. Нині римляни на 8-му місці мають всі можливості до кінця листопада щільно закріпитися в єврокубковій зоні. Але чи це буде так – стовідсотково ніхто сказати не може. Імовірність того, що «Рома» потрапить у четвірку, невисока, але опинитися на 5-6 місці команді явно під силу.

Нагадуємо, що робити ставки на ігри «Дженоа», «Роми» та інших італійських команд ви можете через 1-win сайт. Також ви можете завантажити програму на Андроїд або iOS, щоб мати безперебійний доступ до ставок.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри. 

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень