Гральний бізнес в Україні: ніяких шахрайських схем, корупції та відмивання грошей, - експерти UA1

КРАІЛ і АРМА уклали меморандум

КРАІЛ (Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей) створена з початком процесу легалізації індустрії азартних ігор в Україні. Комісія займається контролем, моніторингом та регуляцією ринку.

КРАІЛ як національний регулятор активно працює в багатьох напрямках. Зокрема співпрацює з міжнародними організаціями у сфері боротьби с нелегальними гемблінг-операторами: представники української комісії беруть участь в засіданнях, обмінюються списками порушників з іноземними партнерами, діляться досвідом та беруть до уваги напрацювання країн, в яких гральну індустрію легалізували давно.

Меморандум КРАІЛ та АРМА

КРАІЛ та АРМА, агентство, що займається розшуком і менеджментом активів, отриманих внаслідок вчинення корупційних злочинів, уклали Меморандум. Документ підписали голова КРАІЛ Іван Рудий та виконувач обов’язків голови агентства Дмитро Жоравович.

Як пояснюють експерти проєкту ua1.com.ua, меморандум фіксує головні аспекти та особливості взаємодії між АРМА і КРАІЛ у сфері реалізації держполітики в питаннях функціонування ринку азартних ігор. Планується поглиблювати роботу щодо пошуку, виявлення активів, які були отримані внаслідок здійснення корупційних злочинів, шахрайських схем з відмивання коштів тощо. Також є певні напрацювання щодо взаємодії задля ефективного управління цими активами.

Чому підписання Меморандуму є важливим кроком  

КРАІЛ є національним регулятором – органом, на який покладено реалізацію державної політики в області організації, проведення азартних ігор і лотерей. Комісія створює та веде реєстри, які можуть стати важливим інструментом в процесі виконання АРМА аналітичної діяльності. Так, саме КРАІЛ формує списки всіх операторів азартних ігор, наземних закладів, автоматів, онлайн-казино, букмекерів, лотерей, лудоманів.

І доступ АРМА до цих даних допоможе агентству більш ефективно шукати активи, викривати схеми відмивання коштів, запобігати порушенням у сфері фінансового законодавства. Для КРАІЛ же це прекрасна можливість пошуку та викорінення з ринку нелегалів, які порушують чинні норми закону, працюють нелегально, відмовляючись сплачувати податки та отримувати ліцензії.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри.

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень