Буряк варити не треба, є спосіб зручніший. Так готують у ресторанах: простіше та смачніше

А також цей спосіб зберігає колір

Потрібно вміти правильно готувати буряк, причому варіння – це не єдиний спосіб приготування і далеко не найсмачніший.

Інгредієнти:

  • буряк;
  • цукор;
  • сіль;
  • оливкова олія.

Для запікання потрібна фольга. Беремо буряк і ретельно його промиємо і відрізаємо верхню та нижню частину, бо інакше вони сильно псуватимуть смак.

Укладаємо буряки на фольгу, посипаємо зверху цукром та сіллю, додаємо трохи олії і загортаємо.

Відправляємо у розігріту до 180-200 градусів духовку. Печемо близько години. Щоб перевірити готовність, використовуємо будь-який гострий предмет. Овочі повинні бути м’якими і легко протикатися.

Після готовності дістаємо з духовки і даємо достатньо часу, щоб охолонути. Охолоджений буряк чиститься швидко і просто.

Запечені буряки в рази смачніші від варених, тому що всі соки, що є в буряках, і смак, залишаються на місці, а не йдуть у воду.

Можна відзначити яскравий колір після запікання. Він залишається таким насиченим, як і в сирому вигляді.

Запечені буряки ідеально підходить для будь-яких салатів і дають гарний смак у соусах.

Смачного!

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень