Жінкам порадили не мріяти про шлюб з айтівцем. Три вагомих причини

Це може виявитися справді непростим випробуванням

Чимало дівчат мріють вийти заміж за співробітника IT-компанії. Але на практиці такий шлюб може бути непростим, пояснюють HR-спецалісти.

Чимало фахівців ІТ часто працюють з дому, довго сидять за комп'ютером, а більшість звикли робити це ночами.

Високий заробіток таких фахівців є недостатньо вагомим аргументом для шлюбу, оскільки людина цієї професії не завжди здатна правильно розподіляти фінанси. Крім того, не виключено, що значну частину коштів вони витрачатимуть на нову техніку.

Фактично такий чоловік завжди у вас перед очима, переважно у домашньому одязі. Його активність можу бути багатьом не зрозуміла, вони можуть прокидатися серед ночі аби писати код, а потім спати до обіду. Тому часто доводиться підлаштовуватись під його режим, робочі наради в онлайні та нескінченні дзвінки, - попереджають фахівці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень