З чого почати, щоб розхламити квартиру: чек-лист для початківців

Позбавтеся всього непотрібного

Сезонні речі

В останній літній день можна сміливо викидати крем для засмаги або від сонця, сандалії та шльопанці, які так і не знадобилися з минулого року, а також дитячі іграшки для пісочниці, які наступного року дитині вже не будуть цікаві.

Дорожнє приладдя

Часто після поїздок залишаються спеціально придбані косметички, гігієнічні набори з поїзда, мильниці чи футляри для зубних щіток. Не факт, що наступного року вдасться повторити турне, але дозволити, щоб усі ці аксесуари займали корисне місце, не можна. Залишається або викинути, або винести у комірчину.

 На кухні не краще

Тут до осені можуть залишитися запаси жерстяних кришок для консервації, контейнери для заморожування, спеції для шашлику та грилю та інший сезонний мотлох. Все це має термін зберігання і навряд чи буде мати попит через рік.

Розпаровані шкарпетки 

Цю річ слід було б позбутися в першу чергу. Все правильно - це шкарпетки, що залишилися після прання без пари. Можливо, що є шанс знайти пару в новій партії випраної білизни, але якщо цього не станеться, краще не зволікати.

 Будівельні суміші

Сухі суміші, фарби, лак та інші склади, які зберігаються на полиці в санвузлі після ремонту, швидше засохнуть, ніж виявляться потрібними. Але перш ніж їх наважуються викинути, вони займають корисний простір.

Фінальний акорд

Завершити грандіозне прибирання потрібно в коморі, де без жалю потрібно викинути в каналізацію торішні й давніші соління, варення та інші консервації. Зберігати понад 2 роки багато домашніх заготівель небезпечно для здоров'я.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень