Після укусів мошки ноги 29-річного рівнянина рятували медики: «Ті змагання пам’ятатиму все життя!» (ФОТО)

Мошка зробила свою чорну справу

То були звичайні  змагання, які рівненське підприємство організувало для своїх працівників зранку у п’ятницю на Березнівщині неподалік приватного ставка.

29-річний Андрій був одягнений у трохи підкорочених джинсах (до кісточки) та низьких шкарпетках. Тому невеличка ділянка для комах знайшлася.

Про це Андрій спохватився згодом. І тільки тоді обробив шкіру препаратом, що відлякує мошку. Утім пару укусів все ж отримав. Вони виглядали, як звичайні комарині укуси – невеличкі червоні плямки. Але Андрія це не переймало.

У той день нічого не чухалося, та коли повернувся до дому у Рівне, про всяк випадок випив антигістамінний препарат, бо я схильний до алергії. А на ранок виявив, що мої щиколотки набрякли, а укуси стали значно більшими, – розповідає Андрій.

Тож випив антигістамінний препарат, обробив пошкоджену ділянку бальзамом від укусів. Загалом почувався добре, тому про ноги швидко забув.

Вже на другий день, у суботу, десь о 16:00 поїхав машиною до Дубно. Як дістався на місце, то ледь став на ноги, так вони набрякли. Вирішив, що буду терпіти. Коли ж під вечір помітив, що на штанах знизу просочилися мокрі плями, трохи налякався, – каже чоловік.

Друзі почали кидати версії, що це опіки від борщівника, але Андрій заперечував, бо точно знав, що борщівника й близько не було, а от мошка зробила свою чорну справу. Та ще ніч чоловік переночував дома.

Андрій зрозумів, що сам з цим не впорається

Лише на ранок зрозумів, що сам з цими гнійними пухирями вже не впорається.

Допоміг хірург у приймальному відділенні, який позрізував пошкоджену шкіру та підібрав антибіотик. Тож Андрій пив сечогінні та ще день  лежав із задертими догори ногами, щоб покращити кровообіг і зняти набряки.

Ті змагання пам’ятатиму все життя, – резюмує Андрій.

Ноги Андрія вже на шостий день після допомоги хірурга

На цю тему ми також писали:

Комарам не подобаються ці запахи: 6 натуральних засобів, які відлякують комах-кровососів

Сарненщину атакує мошка: як рятуватися?

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень