Підкинутий рюкзак, згоріла дача і напад на будинок у Рівному: коментар Петріва про переслідування (ФОТО)

Хто стоїть за такими заходами впливу, він здогадується

Двоє невідомих проникли на подвір’я керівника Рівненського драмтеатру Володимира Петріва та пошкодили фасад будинку. Вони написали чорною фарбою образливі слова та звинувачення.

Подібні неприємності стаються з рівнянином вже не вперше, нещодавно у нього згоріла дача, а також з його паркана вибухотехніки зняли підозрілий рюкзак. Ці погрози, каже Володимир Петрів, не пов’язані з його професійною чи політичною діяльністю:

- Метою було не пошкодження майна, а підрив моєї репутації. Я здогадуюсь, чиїх це рук справа, але не в праві висловлювати навіть найменші припущення.

 

Винного нехай назвуть слідчі.

 

 

Вперше за життя я зіткнувся з такою хвилею негативних подій, які все ж складаються у логічний ланцюжок. Швидше за все, це метод тиску на мене.

 

Але я знаю, що вистою, адже правда на моєму боці.

Наразі у поліції триває досудове розслідування за усіма фактами протиправних дій щодо рівнянина. Поліцейські проводять слідчі дії та встановлюють осіб, причетних до злочину.

Сам Володимир Петрів повідомив Радіо Трек, що хоч останнім часом задокументованих прямих погроз у месенджери і особисто не було, проте він хвилюється за життя своєї родини.

Нагадаємо, рік тому Володимир Петрів виступив на засіданні сесії депутатів Рівнеради зі зверненням про незаконні забудови у Рівному і попросив депутатів звернутися до керівництва держави з проханням відновити в країні перевірки ДАБІ.

Йшлося, зокрема, про плани забудовників звести багатоквартирний житловий будинок у приватному секторі. На земельній ділянці біля його оселі, мовляв, заплановане зовсім не те що вказане у документах.

Йдеться про будівництво на вулицях Дачна, 44 та Павлюченка, 50 В-1, В-2. Цільове призначення останньої ділянки – під індивідуальне будівництво, а на проєкті вказано два будинки.

 

На цій ділянці вирили один великий котлован.

 

Тож рік тому Володимир Петрів припускав, що там планують побудувати будинки на 3-4 поверхи, де буде 20-25 квартир.

Вже тоді він повідомив, що на його адресу почали прилітати попереджувальні «привіти» у вигляді рюкзака залишеного на паркані поряд з будинком.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень