Незаконні забудовники уже погрожують рівненським депутатам

На кількох ділянках заплановане зовсім не те, що на папері

Володимир Петрів.

Директор Рівненського драмтеатру розповів, що йому погрожували незаконні забудовники. Про це Володимир Петрів заявив під час виступу на сесії Рівнеради.

Він попросив депутатів звернутися до керівництва держави з проханням відновити в країні перевірки ДАБІ. На думку Петріва, ситуація із незаконними забудовами у Рівному критична.

До прикладу, на вулицях Павлюченка та Дачній на ділянці під індивідуальне будівництво уже вирили котлован і збираються будувати багатоповерхівку, говорить Володимир Петрів:

Звертаюся не тільки до депутатів, але й до прокурора міста і поліції. Є дві адреси: Дачна, 44 та Павлюченка, 50 В-1, В-2. Цікаво, що цільове призначення останньої ділянки під індивідуальне будівництво, а на проєкті уже два будинки.

Вулиця Павлюченка.

Вирили на цих ділянках один великий котлован. Я переконаний: там точно планують будувати будинки на 3-4 поверхи, 20-25 квартир.

 

До паркану бабусі там і метра немає. Від забудовника уже лунають погрози не тільки місцевим жителям, але й депутатам.

Депутати Рівнеради та міський голова підтримали ідею директора драмтеатру щодо відновлення перевірок. Крім того, Петрів звернувся також до поліції та прокуратури.

Крім того, голови фракцій міської ради формуватимуть пропозиції, як покращити роботу комісії щодо протидії незаконним забудовам.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень