Театр просить молитов за Морозюка: народний артист у дуже важкому стані – COVID-19

Його дружина теж у лікарні

Володимир Петрів – директор і Головний режисер Академічного Театру – звернувся до рівнян із проханням про молитви та добрі думки: в реанімації міської лікарні у дуже важкому стані перебуває народний артист України Георгій Іванович Морозюк.

Він має дуже важку форму коронавірусної хвороби.

Відомо, що його дружина Емілія Морозюк теж зараз у лікарні, але їй вже практично вдалося подолати COVID-19.

 

Зараз головне, щоб молитви та добрі думки рівнян змогли допомогти Георгію Морозюку, бо, наскільки нам відомо, в плані медицини «Там робиться все, що можливо. Усі ліки є»

От що написав про ситуацію Володимир Петрів

- Я вперше пишу про НЬОГО на своїй сторінці, хоч думаю щодня. А відтоді, коли ВІН потрапив до лікарні – і щоночі.

 

Георгій Морозюк - народний артист України, актор, що знявся у понад 30-ти знакових українських кінострічках… Він ТОЙ, чия сама лиш мовчазна поява на сцені одразу викликає овації. Це той АКТОР, який ніколи не цурається ролі Жебрака і Волоцюги, хоча воістину є Королем сцени, і не лише рівненської. Легенда і геній…

 

Для мене ВІН насамперед ДРУГ, БРАТ по сцені, без перебільшення приклад для наслідування у тому, як треба служити своєму ремеслу, бути хорошим батьком, чоловіком, дідусем.

 

Попри всі ЙОГО заслуги, звання і вселенську мудрість, ВІН завжди скромний, тихий і невтомний трудяга.

Десятиліттями дякую Богу, що незважаючи на можливості стати столичним кумиром, Георгій Іванович обрав саме мій, так би мовити, провінційний театр.

 

ВІН ніколи не скаржиться ні на біль, ні на втому, коли йдеться про справу. Щоб там не було, вкрай рідко просить про допомогу, навіть зараз, перебуваючи у важкому стані через хворобу…

 

Тому проситиму я. Про молитву і добрі думки, про спільну надію і віру, яка так потрібна, щоб НАШ Георгій здолав недугу і знову усміхнувся крізь вуса: «Ну що, порибалимо?»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень