«Шахраї не можуть представляти Україну»: голова «Суспільного» – про скандал з Аліною Паш

Не шахраї свій «вирок» винесуть 16-го

Де на цьому фото не шахрай?

Голова правління Суспільного Микола Чернотицький заявив, що звернеться до правоохоронців щодо ймовірно підроблених документів переможниці Нацвідбору на «Євробачення-2022» Аліни Паш про перетин адмінмежі з окупованим Кримом.

Про це посадовець написав у вівторок, 15 лютого, у Facebook, передає Новинарня.

«Окремо як голова правління я буду звертатись до правоохоронних органів щодо надання підробних документів. На мою думку, шахраї не можуть представляти Україну на «Євробаченні», – написав він.

Чернотицький додав, що Суспільний мовник отримає офіційну відповідь від Державної прикордонної служби на запит щодо довідки співачки 16 лютого до 11:00.

«Після обіду (16 лютого, – ред.) буде зібрано оргкомітет, на зустріч буде запрошено Аліну Паш і будуть прийняті відповідні рішення», – зазначив голова правління НСТУ.

Також Чернотицький заявив, є ймовірність, що замість Паш представляти Україну на «Євробаченні-2022» буде гурт Kalush Orchestra, який на Нацвідборі посів друге місце.

«Чи можливо, що Україну на Євробаченні представлятиме Kalush Orchestra? Так, якщо оргкомітет прийме таке рішення. Якщо перше місце було з шахрайством і його дискваліфіковують, відповідно, і переможцем стає інший», – пояснив Чернотицький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень