Харчуватися правильно - недорого: Леся Нікітюк розповіла про свій раціон

«Якщо ви хочете перебити голод, можна згризти яблуко або моркву» (с)

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк може похвалитися стрункою і підтягнутою фігурою. Підтримувати форму їй допомагає правильне харчування, якого зірка дотримується вже кілька років.

В інтерв'ю журналу «Добрі поради» Леся розповіла, які продукти входять в її раціон і де вона їх бере, а також розвіяла міф про дорожнечу здорового харчування.

Зараз Нікітюк не вживає свинину, телятину, картоплю, рис, макарони, хліб, булки, печиво і торти. При цьому артистка зазначила, що у неї завжди в холодильнику є свіжі овочі, які привозить з Хмельницького від мами.

— Якщо є можливість, то купую курку, качку, яйця у знайомих, які самі вирощують птицю. Мені недорого харчуватися правильно. Головне - відмовитися від шкідливої їжі. Якщо ви хочете перебити голод, можна з'їсти протеїновий батончик або випити протеїновий коктейль, згризти яблуко або моркву, - розповіла Леся.

Крім того, ведуча пояснила, звідки міг взятися міф про дорожнечу здорового харчування. Зірка додала, що при необхідності готова була б витрачати і більше грошей заради здоров'я.

— Здорове харчування - це коли в раціоні є білки, вуглеводи, клітковина. Тобто, овочі, риба, м'ясо, крупи. Необов'язково постійно напихатися морепродуктами - звичайно, це буде дорого. Але тут вже хто що любить.

 

Якщо мені скажуть, що потрібно їсти морепродукти і устриці три рази на день, то я не буду сперечатися і говорити, що це для мене дорого, а буду заробляти, щоб харчуватися так, як порекомендував лікар, - зазначила Нікітюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень