На навчання першокласників у Рівному витратять понад 9 млн грн

Четвертий рік поспіль маленьких українців навчають за програмою НУШ

Понад 9 млн грн витратять на облаштування освітнього простору для першокласників Рівного.

На програму НУШ-2021 з держбюджету надійшло майже 7 млн грн, ще трохи більше 2-х – виділили з міського бюджету. За ці кошти планують закупити меблі, комп’ютерне обладнання та оплатити навчання вчителів, говорить начальник міського управління освіти Богдан Турович:

Кошти підуть на засоби навчання та обладнання для навчання учнів, на закупівлю сучасних меблів та на придбання мультимедійного і комп'ютерного обладнання у нові класи. 

 

Окрім того, певну частину коштів спрямують на підвищення кваліфікації вчителів та їхніх асистентів, які працюватимуть за нормами НУШ.

Наразі на всі закупівлі тривають тендерні процедури.

Богдан Турович зауважив, що поки точно не відомо, чи отримають першокласники набори LEGO, які три роки поспіль для Нової української школи безкоштовно надавало Королівство Данії.

Можливо, конструктори надійдуть уже під час навчального року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень