Netflix назвав найпопулярніші серіали в Україні (ВІДЕО)

Навіть найвибагливішим любителям серіалів/фільмів є з чого вибрати

Стрімінговий сервіс Netflix назвав найпопулярніші серед українців серіали. Рейтинг з посиланням на офіційний сайт Netflix опублікував «24 канал».

ТОП-10 серіалів і фільмів

  1. «Секс / Життя»

Мати двох дітей з передмістя у своїх фантазіях здійснює подорож по алеї спогадів, де її сімейне сьогодення стикається з безтурботним минулим.

https://youtu.be/x580mowu5Gs

  1. «Як стати тираном»

На початку липня на Netflix з'явився неординарний документальний серіал з провокаційною назвою. І вже через кілька днів після появи встиг посісти друге місце в українському ТОП-10. У серіалі є навіть згадка про Україну, а саме про Голодомор. 

  1. «Хороший лікар»

Історія молодого талановитого лікаря з синдромом саванта, що володіє унікальними здібностями та неймовірною пам'яттю і фантастичною чутливістю до проблем, що спалахують всередині людського організму. Хлопець стає блискучим хірургом, але попри це, в особистісному плані його розвиток відповідає рівню десятирічної дитини.

  1. «Рік і Морті»

У центрі сюжету - школяр на ім'я Морті і його дідусь Рік. Морті - звичайний хлопчик, який нічим не відрізняється від своїх однолітків. А ось його дідусь займається незвичайними науковими дослідженнями і часто повністю неадекватний. Він може в будь-який час дня і ночі схопити онука і відправитися разом з ним в божевільні пригоди за допомогою побудованої з різного мотлоху летючої тарілки, яка здатна переміщатися крізь між просторовий тунель. Кожен раз ця парочка виявляється в найнесподіваніших місцях і найбезглуздіших ситуаціях.

  1. «Я ніколи не...»

Переживши жахливий рік, американка індійського походження Деві намагається змінити своє життя і стати популярною в школі, проте це не так легко зробити, як вона вважала. Її чекають пригоди, які вона розділить з двома подругами, які теж хочуть стати популярними.

  1. «Чудова сімка»

Група відважних воїнів стає на захист маленького селища Роуз-Крік, який тероризує кривава банда Бартолом'ю Бозі. У кожного з них за плечима своя історія і свій унікальний стиль бою: хто добре володіє кулаками, а хтось - гострим словом і хитрістю. Разом вони дадуть відсіч найлютішим бандитам Дикого Заходу.

  1. «Люпен»

Перший сезон французького серіалу вийшов на початку 2021 року. Ассан Діоп - злодій-джентльмен, який ще в дитинстві прочитав книгу про пригоди грабіжника Арсена Люпена і тепер збирається обчистити Лувр. Це помста багатому сімейству, через якого 25 років тому батька Діопа незаслужено засудили за злочин. 

  1. «Мисливці на тролів: повстання титанів»

Цікаво, що восьму сходинку рейтингу зайняла анімація про героїв із серії Trollhunters, які об'єднуються для епічної пригоди, щоб битися з Таємним Орденом За контроль над магією, яка пов'язує їх усіх. 

  1. «Еліта»

Іспанський серіал про те, як троє підлітків з бідних сімей потрапляють в «Лас Енчінас» – найпрестижнішу школу в Іспанії. Забезпеченим дітям не подобаються новачки, і починається безжальна битва за владу. У хід підуть будь-які засоби й методи, навіть вбивство. 

  1. «Бладшот»

Науково-фантастична екшн-драма на основі коміксів. Секретна корпорація RST повертає до життя смертельно пораненого морпіха Рея Харрісона. Завдяки нанотехнологіям він стає Бладшотом - невразливою біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом з нелюдською силою. Контролюючи тіло Рея, компанія керує його розумом і спогадами. Бладшот не знає, хто він насправді, і його завдання = це з'ясувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень