Як зберегти молодість шкіри без пластики та ін'єкцій?

Доглядати за своїм обличчям і тілом слід ще з раннього віку

Зморшки, опущений овал обличчя та інші ознаки старіння з'являються через різноманітні фактори: стреси, неякісне харчування, шкідливі звички, генетична схильність.

Передчасно може старіти шкіра навколо очей. Зокрема, вона змінюється на 5 років швидше, ніж на інших ділянках обличчя. Зморшки й лінії на шкірі біля очей може спровокувати активна міміка або відсутність ліпідного шару, - розповіла б'юті-експертка і засновниця компанії Ekabeauty Empire, Ельміра Мехтієва

Також вік людини видає шкіра шиї й рук, яка є особливо чутливою. Доглядати за цими ділянками тіла слід ще з раннього віку, щоб було легше зберегти молодість.

Після 35 років все частіше можна помітити, як поступово опускається овал їхнього обличчя, тьмяніє шкіра. Погодьтеся, стоячи вранці біля дзеркала, сумно бачити у себе такі зміни. Їх вираженість багато в чому залежить від способу життя й екології.

 

Зауважу, що такий тип старіння притаманний слов'янам в силу генетичних причин. Як правило, представники азіатських народів, для яких характерний вилицюватий тип обличчя, з цією проблемою не знайомі, – розповіла б'юті-експертка 24 каналу

Б'юті-експертка переконана, що найважливіше підбирати правильний догляд і регулярно його дотримуватися. За словами Ельміри, щоб зберегти пружність шкіри, її потрібно зволожувати та використовувати засоби з SPF.

Загалом тонус шкіри, її еластичність і пружність також залежать від вашого способу життя. Тобто, щоб зберегти молодість, варто використовувати правильні засоби для догляду, вести здоровий спосіб життя, активно займатися спортом.

В косметичці кожної жінки після 35 повинні бути б'юті-продукти :

  • Гель, пінка, лосьйон для якісного очищення шкіри, які забезпечать вам 90 відсотків успіху.
  • Тонік для вирівнювання кислотно-лужного балансу шкіри після вмивання.
  • Засоби для ексфоліації (пілінги, скраби, косметика з кислотами або ензимами). Вибираючи такі засоби, завжди потрібно враховувати тип і стан шкіри.
  • Зволожувальний і захисний крем з SPF, щоб захистити шкіру від ураження ультрафіолетовими променями.
  • Маска, підібрана з урахуванням бажаного результату;
  • Зволожувальний бальзам для губ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень