9 квітня - День ангела Вадима: Вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Ім'я Вадим складається зі слів «вадити» (приваблювати) та «има, имати», що означає «володіти, мати».

Тобто ім'я Вадим означає «має привабливість», «той, що приваблює».

Також Вадим може бути видозміненою формою слова Волод («володар»); за іншою версією ім'я Вадим походить від перського ім'я Бадеме.

Вітання з Днем ангела Вадима

***

Дорогий Вадиме, я вітаю тебе з Днем ангела. Бажаю завжди залишатися володарем чарівної посмішки, світлого розуму, твердого характеру, відкритої душі, люблячого серця. Нехай твоя наполегливість призводить до перемоги, хай твоя завзятість забезпечує щастя.

***

Доблесного й відважного Вадима хочу сьогодні привітати від усієї душі. Бажаю щасливих і радісних подій у житті, гарних і добрих учинків, міцного здоров'я, великої удачі, щирого щастя і досягнення великих висот.

***

Дорогий Вадиме. Вітаю тебе з Днем твого Ангела і від усієї душі бажаю сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай в житті завжди горить вогник любові і мужності, а твій ангел-охоронець вберігає тебе від всього лиха.

***

Дорогий Вадиме. Вітаю тебе з Днем Ангела. Хочу побажати тобі щирого і справжнього щастя, доброї і незмінної вдачі, великих і незламних успіхів, нереального і великого везіння, міцного і дуже міцного здоров’я. Хай твій ангел вберігає тебе все твоє життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень