4 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 4 травня відзначають чоловіки з іменами Денис, Федір та Яків.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаємо з днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч з тобою: і в хвилини радості і смутку. Бажаю бути сміливим, сильним та мудрим. Нехай твій ангел не тільки в цей день, а й завжди тебе любить і захищає.

***

Сьогодні в день твоїх іменин, бажаємо тобі, щоб життя виправдало всі твої надії! Нехай твої дні будуть сповнені світлими миттєвостями, любов’ю і успіхами, а печаль і тривога не ступають на твій поріг! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом!

***

Вітаю з днем ангела. Нехай ангел супроводжує завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи. Нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, а кожна дорога у житті буде всипана удачею.

***

Сьогодні день твого Ангела. Хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід та скеровував на вірний шлях. Хочу тобі побажати, щоб ти частіше усміхався, адже тоді твій Ангел світиться від щастя і це світло відбивається у тебе в очах. Нехай твій Ангел оберігає тебе!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень