12 квітня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 12 квітня відзначають чоловіки з іменами Василь, Давид, Іван, Сергій, Ян. 

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Марія, Марта та Марфа.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з днем ангела тебе. Побажати хочу, щоб твій шлях завжди був освітлений добром і щастям, щоб в житті було багато радості і любові, щоб в діяльності чекав тебе успіх і удача, щоб везіння і благополуччя були твоїми вірними супутниками.

***

Вітаю тебе з днем ангела. Нехай в житті тебе чекають щастя і удача. Нехай шлях твій буде світлий і успішний. Нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.

***

Нехай твій небесний Охоронець завжди тебе оберігає від бід цьому житті і заздрісних очей, нехай буде твоя душа завжди сповнена великої любові і щастя, нехай буде добре диво і неймовірне диво в твоєму кожному дні, нехай веселим і легким завжди залишається твій характер.

***

З днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч з тобою: і в хвилини радості і смутку. Бажаю сміливості, сили та мудрості. Нехай твій ангел не тільки в цей день, а й завжди тебе любить і захищає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень