20 квітня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 20 квітня відзначають чоловіки з іменами Аркадій, Георгій, Данило, Петро.

Також сьогодні іменини святкують жінки з іменами Акулина та Євдокія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Прийми вітання з іменинами! Нехай кожна перешкода на твоєму шляху до щастя виявиться переборною, а сама подорож по лінії життя стане захоплюючим круїзом, в якому не буде місця нудьзі і буденності.

***

З Днем ангела! Бажаємо, щоб світло твого імені, тепло твого серця і широта твоєї душі зробили твоє життя щасливим, легким і радісним. Бажаємо море здоров'я і енергії, сил і бажання жити багато, багато щасливих років!

***

Прийми мої найщиріші вітання з днем ангела! В твій святковий день хочу побажати найкращого, щоб в житті було якомога більше хороших емоцій, приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій. Щоб тебе оточували тільки любі, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел!

***

З днем ангела ! Хочу побажати, щоб на твоєму шляху не було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу і щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення і достаток, щоб твоє серце завжди було наповнене любов’ю й розумінням. І в цьому усьому тобі допомагав твій ангел-охоронець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень