14 квітня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 14 квітня відзначають чоловіки з іменами: Антон, Олександр, Іван, Валентин, Мартін.

Жінки іменини цього дня не святкують.

 

Вітання з Днем ангела 

***

З Днем Ангела! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає у твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати і твої дні наповняться  радістю і вірою в краще!

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки удачу і море позитиву! І ангел-хранитель береже тебе від усіх негараздів.

***

Бажаю тобі, щоб життя дарувало тільки приємні сюрпризи, наповнювалося щастям, радістю і успіхом! Нехай твої заповітні мрії і цілі збуваються, адже ти цього гідний! Люби всім серцем і отримуй цю любов подвійно, будь хорошим другом і Май багато вірних друзів, твори добро і воно повернеться сторицею!

***

В день твоїх іменин я щиро бажаю тобі, щоб твій ангел-охоронець не відступав від тебе ні на крок, щоб він був твоїм захистом і опорою! Нехай твоє життя буде спокійним і щасливим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень