8 квітня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 8 квітня відзначають чоловіки з іменами Іван, Родіон, Сергій.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Марія.

 

Вітання з Днем ангела

***

В День Ангела хочу побажати миру і благополуччя. Бажаю першості в житті, удачі на будь-якому життєвому шляху. Нехай ясним буде не тільки це свято, але і всі твої дні, нехай радіє твоє серце і дарує близьким любов. Нехай добрий ангел охороняє твій будинок від усього лихого. 

***

Вітаю!!! Бажаю, щоб кожен день був як казка, щедрим на дива і радість. Нехай ангели завжди керують твоїми кроками і освітлюють шлях до щастя.

***

З Днем Ангела! Нехай цей день буде наповнений світлом і теплом, щоб ти відчувала себе справжньою щасливицею. Нехай кожен твій крок супроводжується ангельською опікою, а серце наповнюється радістю та любов'ю. Бажаю тобі бути здоровою, щасливою та задоволеною власним життям! 

***

З Днем Ангела! Зичу щастя, міцного здоров'я та любові! Нехай ангели завжди ведуть тебе до світлого майбутнього, даруючи мудрість і спокій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень