7-ма хвиля мобілізації відбудеться у березні 2016 року

Проте, кількість мобілізованих буде меншою, аніж у попередні хвилі

Сьома хвиля мобілізації до ЗСУ буде проведена, швидше за все, у березні 2016 року. Про це повідомив начальник Головного управління персоналу Генштабу генерал-лейтенант Ігор Воронченко. Відповідаючи на питання про кількість військовослужбовців, яких планується мобілізувати, Воронченко сказав, що нині ведуться розрахунки і прогноз укомплектування з різних джерел, але, вочевидь, кількість призваних буде меншою. (Про мобілізацію слухайте на 7 хв.)

Також під час брифінгу Ігор Воронченко зазначив, що 1842 військових загинули в ході бойових дій і ще 831 – не в боях з початку антитерористичної операції. Також за весь час АТО поранення отримали 8519 військових, з них 5913 військових отримали поранення в ході бойових дій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень