7 знахідок, які віщують велику удачу: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Існує повір'я, що предмети, знайдені на вулиці, не слід підіймати: вони можуть бути заговореними та нести негативну енергетику. Але й у цьому правилі є винятки. Розповідаємо про 7 речей, які можна сміливо брати додому та чекати на прихід щастя.

Підкова

Цей предмет можна сміливо нести до будинку: він прикрасить інтер'єр та принесе успіх. Підкову потрібно повісити над дверима та обов'язково ніжками вгору.

Ключ

Щасливою знахідкою можна вважати ключ, брелок чи кільце від зв'язування. Така вулична знахідка свідчить, що проблеми, якщо вони є, пройдуть, а життя налагодиться. А все тому, що ви знайшли ключ до щастя.

Справний годинник

Якщо ви знайшли годинник, перевірте, чи працює він, і якщо предмет справний, сміливо беріть із собою. Така річ запустить новий відлік часу та допоможе удачі знайти шлях до вашого будинку.

Рукавички

Знайти рукавички — до приємного знайомства чи романтичного побачення. Все залежить від того, які вони. Теплі рукавиці — до вірних друзів, пара шкіряних рукавичок — до міцного ділового союзу. А якщо рукавичка чоловіча і знайдена дівчиною, це говорить про швидку зустріч коханого.

Ікона

Такий талісман — справді добрий знак. Візьміть його із собою, і у вашому домі назавжди оселиться добро та порозуміння.

Ґудзик

Ґудзик обіцяє хороші новини: їх кількість можна визначити по отворах у предметі. Чим їх більше, тим більше приємних звісток.

Старовинна монета

Що «старша» знахідка, то краще. Вважається, що монети зберігають мудрість часів та можуть стати справжнім оберегом.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень