Що зробити на Новий рік 2024, щоб у домі завжди були гроші: народні прикмети

Новорічні прикмети

Одне з найважливіших правил, яке існувало з давніх-давен — повернути всі свої борги перед святом. Наші предки вірили, якщо цього не зробити, фінансові проблеми будуть переслідувати вас увесь рік.

Не менш важлива прикмета на Новий рік — не купуйте подарунки близьким і друзям на останні гроші. Через це ви будете відчувати нестачу грошей весь наступний рік.

Дуже важливо перед зустріччю Нового року провести генеральне прибирання будинку. Якщо зустріти свято в ідеально чистому домі, то в ньому скоро з’являються і гроші. Спробуйте все поприбирати до опівдня 31 грудня.

Після 12 години дня, за народними прикметами, виносити з хати сміття забороняється. Ви можете разом з ним винести на смітник фінансове благополуччя сім’ї.

Ялинка — справжній символ Нового року і його потрібно правильно прикрасити. Чим багатший у неї буде вигляд, тим успішніше ви проведете рік. Тому вішайте на новорічну ялинку не лише гірлянди та іграшки, але й цукерки та паперові банкноти, згорнуті в трубочку.

Якщо ви не хочете у прийдешньому році заощаджувати на їжі, не варто накривати святковий стіл лише з бюджетних продуктів. Приготуйте смачні і різноманітні страви, які сподобаються символу Нового 2024 року. 

На новорічному столі повинна стояти сільничка. Наші предки вірили, що саме сіль допомагає відлякати негатив і нечисть. А щоб вони не змогли проникнути до оселі та завдати фінансових проблем, потрібно також насипати солі з обох боків порогу дому.

Ще одна важлива справа для притягнення благополуччя — перед зустріччю Нового року 2024 провести ревізію одягу. В кишенях не повинно бути дірок, інакше гроші “витікатимуть” назовні.

Щоб не економити на нових речах у прийдешньому році, варто святкувати лише в новому одязі.

А коли гості вже розійдуться, не варто одразу прибирати страви зі столу. Залиште на ньому фрукти, цукерки та хліб. Так ви зможете привернути матеріальне благополуччя.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень