7 правил літнього догляду за волоссям і ваша шевелюра буде, як у голівудської актриси

Волосся потребує вашої уваги

Літо – улюблена пора багатьох. Однак наше волосся не дуже полюбляє такі екстремальні умови через високу температуру і потребує додаткового зволоження.

Варто пам`ятати, що сонячні ванни корисні лише у помірних дозах. Адже посічених кінчиків і втрати блиску вам не уникнути.

Що робити влітку, щоб волосся було здоровим?

  1. Носіть крислаті капелюхи

Це вбереже ваше волосся, не дасть обгоріти, і до того ж зараз – на піку моди. На пляжі варто віддати перевагу солом`яним капелюхам: вони пропускають повітря і не дають шкірі голови пітніти.

  1. Зволожуйте волосся

Влітку варто частіше балувати пасма різноманітними вітамінними масками з білковими добавками. Зверніть увагу на засоби з кератином та протеїнами пшениці, щоб уникнути сухості. Шампунь та кондиціонер слід вибирати з UV-фільтром. Серед великої кількості продуктів для волосся влітку можна знайти засоби до і після перебування на сонці, що ще більше посилить захист.

  1. Краще записатися на фарбування у травні

Фарби створюють додаткове пошкодження волосся і під сонцем колір досить швидко вигорить. Але, якщо вже на те пішло, купіть спрей або гель, що освітлює, для поступового і природного блондування волосся.

  1. Відмовтеся від фена

Не варто влітку вкотре пересушувати волосся. Без фена можна обійтися і волосся вам за це подякує.

  1. Дайте волоссю відпочити

Забудьте влітку про пінки для укладки та лаки для волосся, віддавши перевагу спреям для сяйва та блиску. Лайфхак: опустивши голову вниз, розпорошіть засіб лише на кінці. Таким чином на коріння потрапить мінімум продукту, що дозволить уникнути жирності.

  1. Підстрижіть кінчики

Для того, щоб продукти давали свій ефект і відновлення локонів проходило краще, слід позбутися посічених кінчиків. Волосся буде краще живитися і виглядатиме охайніше.

  1. Використовуйте натуральні продукти

Як альтернативу покупним маскам можна використовувати народні методи. Використовуйте яєчний жовток, який добре живить коріння волосся протеїном, роблячи його міцнішим, у поєднанні з кефіром. Додайте оливкову або будь-яку іншу косметичну олію. Вітамін Е в його складі допоможе захистити та зволожити ваше волосся.

Джерело: elle.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень