25 ідей ніжного манікюру на короткі нігті (ФОТО)

Які кольори та дизайн обрати

Щоразу, коли ви йдете на манікюр, ви задумуєтесь, якими зробити нігті цього разу. Пропонуємо вам підбірку найпопулярніших моделей, з якими ваші руки виглядатимуть вишукано та оригінально.

Сітловідбивальний манікюр

Сітловідбивальний гель-лак – це напівпрозоре, кольорове покриття з мерехтливими частинками у складі. Частинки лаку відбивають світло і створюють мерехтіння при штучному освітленні: під лампою, спалахом фотоапарата тощо. Зазначимо, що при денному світлі такий гель-лак дає ефект дрібного голографічного піску, який блищить цілком звичайно.

Рожевий манікюр

Багато модниць віддають перевагу влітку яскравим відтінкам, тому, якщо ви не знаєте, який манікюр зробити на короткі нігті – спробуйте рожевий. Ви можете покрити нігті на одній руці світлішим відтінком, а на другій темнішим. Або зробити дизайн з ефектом омбре і стемпінгом або з імітацією тваринного принта, виконаного в рожевих кольорах. А якщо не любите різні дизайни, просто накрийте матовим топом.

Нюдовий манікюр

Нюд або, як його ще називають, тілесний манікюр – безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно. Можна зробити такий ніжний манікюр із легким рожевим відтінком або урізноманітнити стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Манікюр перепелине яйце

Дизайн під назвою – це однотонне покриття, прикрашене дрібними крапками, що імітують шкаралупу перепелиних яєць. При цьому на кожному нігтику може бути інший колір лаку – такий тандем райдужного і «перепелиного» нейл-арту виглядає яскраво та оригінально, тому обов'язково беріть його на замітку.

Пастельний манікюр

Також можна зробити манікюр у пастельних кольорах. Пастельні кольори – це неяскраві та м'які відтінки. Це бліді похідні відтінки від хроматичних кольорів. Будь-який колір насиченого відтінку має такий різновид – для цього достатньо додати до нього білий або блідо-жовтий колір.

Френч на короткі нігті

Класичний французький манікюр або, як його ще називають, френч – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наноситься білий колір. Останнім часом модниці експериментують із варіаціями френча: із хромованими кінчиками, квітковий френч, неоновий френч тощо.

Джерело: theLime

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень