7 лютого: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

7 лютого День ангела відзначають чоловіки з іменами Анатолій, Олександр, Віталій, Борис, Володимир, Дмитро, Григорій, Степан, Петро.

7 лютого свої іменини святкують лише чоловіки.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай ангел-охоронець оберігає тебе на кожному кроці. Хай піклується про твоїх близьких і слідує за тобою, де б ти не був.

***

З Днем ангела тебе я вітаю. Бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає!

***

Сьогодні – твoі імeніни! Вітаємо тeбе з цим чудовим святом, бажаємо тобі вірити в чудo, частіше посміхатися і пам’ятати прo тих, хтo дaв тобі ім’я та життя! Нехай гoлoс, що кличе тeбе пo імeні, завжди буде наповнений щирою любов’ю!

***

З Днем ангела! Нехай новий ранок приносить світанок, радість пізнання, затишок відкриття. Нехай віра теплим потоком у душу твою принесе благодать, а з неба дивлячись недремним оком, ангел твій буде завжди допомагати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень