31 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

31 січня День ангела святкують чоловіки з іменами Володимир, Панас, Олександр, Дмитро, Іларіон, Євген, Кирило, Михайло, Микола, Максим, Сергій, Омелян.

Іменини у цей день відзначають власниці жіночих імен Оксана та Марія.

Знак Зодіаку народжених 31 січня – Водолій. Це незалежні, вразливі, м’які та добрі люди, які відрізняються гарною логікою та інтуїцією. Це допомагає їм приймати в житті правильні рішення.

Ці люди оптимістичні та мрійливі, вірять у світле майбутнє.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки вдачу і море позитиву! І ангел-хранитель береже тебе від усіх негараздів.

***

З Днем ангела! Пам’ятай: за плечима у тебе янгол-охоронець, який рукою незримо направляє, і за тобою стежить завжди. Нехай День янгола нагадає про цей зв’язок. Нехай буде сильним твій янгол!

***

Вітаю з Днем ангела! Цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні.

***

Від щирого серця вітаю тебе з Днем ​​ангела. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, нехай кожна дорога у житті буде усипана вдачею та везінням!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень