29 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

29 січня День ангела святкують: Петро, Максим, Іван, Георгій, Нестор, Зосим​.

Також у цей день іменини у жінок з іменами Леоніла та Неоніла.

Знак зодіаку народжених 29 січня – Водолій. Ці люди сильні, хоробрі та відповідальні. Незважаючи на те, що їхній шлях сповнений перешкод, вони їх гідно долають.

Вони знають ціну грошам та вміють поводитися з фінансами. Але при цьому вони не прагнуть досягти матеріального благополуччя.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай твій ангел-охоронець не втомлюється спостерігати з небес за твоїми діяннями, оберігає від злого слова і лукавого погляду і завжди допомагає тобі.

***

З Днем ангела! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає в твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще.

***

Вітаємо з іменинами! З цієї нагоди бажаємо вам бути улюбленцем долі! Отримуйте максимум від життя, підкорюйте нові вершини, переживайте приємне хвилювання та запаморочливі пригоди, а під крилом вашого Ангела Охоронця це буде ще легше здійснити

***

Іменин в році не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світлішим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень