21 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

Іменини в цей день святкують Григорій, Євген, Антон, Омелян, Віктор, Володимир, Ілля, Дмитро, Михайло.

Також 21 січня відзначають День ангела жінки з іменами Василина та Ярослава.

Знак зодіаку народжених 21 січня – Водолій. Це спостережливі, кмітливі, розважливі та проникливі люди, наділені розумом та ерудицією. Їм легко даються гуманітарні та технічні науки. Ніколи не втрачають можливості отримати додаткову освіту та реалізувати творчі здібності. Завдяки цьому досягають успіхів у професійній галузі.

Вітання з Днем ангела

***

Я вітаю тебе з радісним та світлим днем, з Днем ​​твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

***

Вітаю з Днем ангела! У цей день я хочу тобі нагадати про твого ангела, який слідує за тобою у всіх твоїх справах. Вір в його силу, звертайся до нього в скрутну хвилину і ти завжди будеш відчувати його підтримку та захист!

***

З Днем Ангела! Нехай ангел, погляд не відводячи, доглядає за тобою, нехай все життя зберігає тебе, прикривши від бід собою.

***

З днем ​​ангела! Нехай життя дарує більше яскравих моментів, і здійсняться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю, щоб твій ангел не покидав тебе, щоб у твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень