64 громади Рівненської області приєдналися до програми «Соціальна громада»

Програма забезпечує сучасний електронний документообіг у громадах

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Рівненщина – серед лідерів програми  «Соціальна громада». До неї  під’єдналися усі 64 територіальні громади області.

Програма має спростити процес прийняття документів та призначення допомог. Через неї можна клопотати про призначення понад 60 видів соціальної допомоги.  

Віталій Коваль

– Соціальні послуги мають бути максимально наближеними до громадян. На сьогодні вже прийнято понад 20 тисяч електронних справ у призначенні соціальних виплат. Така кількість є однією з найбільших в Україні, – зауважив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

За словами директорки департаменту розвитку адміністративних послуг Юлії Шигоревої, з початку року на Рівненщині майже утричі зросла кількість користувачів ПК, а також обсяги сформованих електронних справ. А це є індикаторами успішного впровадження електронних сервісів для організації надання соціальних допомог, пільг, субсидій на базовому рівні.

«Соціальна громада» забезпечує сучасний електронний документообіг між ОТГ та структурними підрозділами соціального захисту РДА. Для цього створюються фронт офіси із прийняття документів в громадах, а також закуплена техніка для них.

До слова, окрім Рівненщини, до програми приєдналися територіальні громади ще 7 областей.  

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень