6 речей в оселі, завдяки яким життя стане щасливішим

Це не тільки наші рідні та близькі, і не хобі

Штори

Якщо людина не висипається, вона не може почуватися щасливою.Світло від вуличного ліхтаря у вічі чи від фар авто псує якість сну і не дає поспати необхідні для відпочинку 7-9 годин. Тож, щоб захиститися від нього, чи від вранішніх променів сонця, зашторте вікна так, щоб повністю перешкодити потраплянню світла. А для бадьорості вдень вчепіть на вікна тюль з напівпрозорої газової тканини.

Сувеніри з приємних поїздок

Вони є «маяками», чи, як кажуть психологи, «якорями» щастя. Такі сувеніри, а також аромати з відпочинку викликають асоціації з моментами радості. Тож приємні спогади навіюють аксесуари з подорожей, магніти на холодильник, свічки, вази, картини, дифузори тощо.

Затишна кухня

Найзадушевніші розмови, зазвичай, відбуваються на кухні. Тож вона має бути комфортною і радувати око. Цьому допоможуть розумні ґаджети, вишукані аксесуари: красиві чашки, блискучі келихи, сяючі ложки, яскраве підсвічування.

Красивий посуд

Користуйтеся святковим сервізом не лише, коли приходять гості, а щодня. Це неабияк піднімає настрій і самооцінку. Та й не хочеться на старість літ усвідомлювати, що життя минуло, а красивим посудом так ніколи й не користувалися.

Годинник

Розмірений відлік годинника над кухонним столом повертає нас у дитинство. Адже у наших бабусь і мам над столом висів годинник. Стильний і красивий годинник прикрасить інтер'єр і не даcть спізнитися на роботу чи важливу зустріч.

Символи вашого хобі

Заняття, що приносять радість, роблять нас щасливими. Тож предмети, що нагадують про них, додадуть індивідуальності та характеру в інтер’єр. Це можуть бути ваші вироби, подяки і нагороди, тенісна ракетка на стіні, манекен тощо.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень