6 продуктів, які потрібно їсти, щоб не було зморшок

Пружність шкіри залежить від звичайних продуктів

Коли мова йде про догляд за шкірою, то в уяві відразу постають різні креми та сироватки. Однак, спершу варто переглянути свій раціон й надавати перевагу продуктам, які можуть вирішити проблеми шкіри з середини.

Червоний болгарський перець

У ньому багато вітаміну С, який є антиоксидантом і стимулює вироблення колагену. Обидва ці інгредієнти допомагають зберігати шкіру підтягнутою, зволоженою та молодою.

Кавун

Вітамін С у кавуні допомагає вашому організму виробляти колаген, який підтримує вашу імунну систему, здоров’я клітин і здатність вашої шкіри загоювати рани. Колаген надає міцності та еластичності шкірі та допомагає замінити мертві клітини шкіри.

Броколі

Броколі — ще один овоч, який варто вводити в більшу кількість страв. Вітамін С у броколі бере участь у виробленні колагену.

Мигдаль

Мигдаль є чудовим джерелом здорових омега-3 жирних кислот і вітаміну Е, обидва з яких важливі для здорової шкіри. Екстракт і олію мигдалю додають до косметичних засобів, завдяки вмісту цинку, заліза, рибофлавіну та нікотинової кислоти. Ці сполуки надають шкірі пружності, а волоссю здорового сяйва.

Морква

У моркві багато бета-каротину, який перетворюється на вітамін А. Він є одним з основних інгредієнтів у місцевих ретиноїдах, оскільки допомагає зменшити зморшки та розгладити шкіру.

Темний шоколад

Вживання такого шоколаду може захистити від сонячних опіків завдяки двом антиоксидантам - феноламу і катехінам. Тому він позитивно впливає на еластичність шкіри.

 

Джерело: РБК- Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень