Гороскоп: 5 везунчиків 2020 року

Кому поталанить?

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає безліч приємних сюрпризів. Ви нарешті відчуєте душевний спокій, а також зустрінете другу половинку. 2020 рік буде наповнений романтикою і ніжністю.

ЛЕВИ

Вас чекають глобальні зміни. 2020 рік буде наповнений цікавими подіями та подорожами. Деякі Леви можуть переїхати в іншу країну.

ДІВИ

Вас чекають зміни, як в особистому житті, так і в професійному. Астрологи запевняють, що ви знайдете своє справжнє покликання. Крім того, зможете вирішити всі свої фінансові питання.

КОЗЕРОГИ

Ви будете улюбленцями Білого Щура. Козероги можуть розраховувати на покупку нової нерухомості, ремонт та успіхи в кар'єрі.

РИБИ

Вас чекає вдалий рік. Астрологи радять йти вперед маленькими кроками та не звертати з наміченого шляху. Головне, набратися терпіння і не здаватися, тоді у вас все вийде.  

«Радіо Трек» бажає щастя та удачі всім!

Щасливого Нового року!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень