5 величезних тек, 15 томів, 23 книги, або як виглядає Північна об’їзна Рівного (ФОТО)

На папері

У понеділок, 4 листопада, Служба автомобільних доріг у Рівненській області передала підрядній організації оригінали документів, які потрібні для початку будівельних робіт.

Йдеться про Північний об'їзд Рівного.

Це, за інформацією прес-служби дорожників,

5 величезних тек, 15 томів, 23 книги з кресленнями та розрахунками — це один з чотирьох оригінальних примірників проєктно-кошторисної документації першої черги північного обходу міста Рівне.


Переможець торгів – ДСТ№2 м.Гомель та Служба автомобільних доріг у Рівненській області підписали договір щодо початку будівництва першої черги північної об’їзної Рівного.

Протяжність дороги становитиме 14,2 км.

Планується збудувати розв’язку біля села Малий Житин. Там збудують нову ділянку дороги протяжністю 6 кілометрів до села Хотин. Далі запланована реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівнеазоту і ще поточний ремонт дороги від Рівнеазоту до траси Н-22.

Нагадаємо, державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») оголосило тендер на будівництво об'їзної дороги міста Рівне з очікуваною вартістю 822 млн грн. Це один із найбільших тендерів, які проводились на Рівненщині. На торгах виграла найнижча ставка - 745 млн 999 тисяч. За такі гроші будувати першу частину проєкту «Північний обхід Рівного» згодився білоруський підрядник - ДСТ№ 2, м. Гомель. Тобто економія коштів завдяки «Prozorro» – майже 10 %.

Відповідно до нових умов, технічний нагляд під час виконання дорожніх робіт здійснюється за допомогою так званої Служби інженера (FIDIC.) - незалежної юридичної особи. Такий підхід дає змогу забезпечити високу якість ремонтно-будівельних робіт і застосовується в більшості європейських країн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень